ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

01.12.2016

Непълен успех
Ангажирани с професионални и материални цели, представителите на Овен ще постигнат много от намеренията си, но не всичко, което предварително са запланували. Ще възникнат пречки или забрана от високостояща личност, която на практика ще ви лиши от желана реализация.

Телец

01.12.2016

Въпреки пречките - успех
Независимо от факта, че Телците ще действат успешно по задачите си и ще реализират главните се цели, мнозина от родените в знака ще останат в известна степен недоволни от постигнатото. Причината е в това, че поради пречки и подли удари част от решеното е останало неосъществено.

Близнаци

01.12.2016

Занижени възможности
В рамките на възможностите си и с позната активност в социалните среди Близнаците ще действат за реализацията на планираните цели. Възможностите ви сега не са големи, защото постоянно ще се натъквате на крайни неудобства при опитите си за осъществяване на намеренията.

Рак

01.12.2016

Труден ден
Четвъртък ще е доста напрегнат за Раците в службата, където почти всички от зодията няма да разполагат с достатъчно възможности за реализация на целите си. По принцип този ден е характерен със зависимости от различни фактори, които едва ли ще съумеете да преодолеете.

Лъв

01.12.2016

Затруднения и нерви
Днес представителите на Лъв ще се сблъскат с големи затруднения в личен и делови план, а въпросните пречки несъмнено ще моделират четвъртъка в негативна светлина. Контролирайте нервите си и не им позволявайте да диктуват поведението ви, защото ще последват неприятности.

Дева

01.12.2016

Избягвайте противоречията
Благоприятното влияние за Девите през този ден е ясно доловимо, но едва ли всички родени в зодията са на това мнение. Денят е доста хубав и ще ви зарадва с успех, но трябва да сте достатъчно сдържани, особено в обществените среди. Появят ли се противоречия, несъмнено ще е тежко.

Везни

01.12.2016

Чудесна реализация
Показателен с много добрите си контакти, четвъртък ще зарадва с пълна сполука онези Везни, които ще водят делови преговори, защото ще достигнат до сключване на споразумение. За мнозина от зодията последните месеци бяха много напрегнати и неудобни. Започват хубави промени.

Скорпион

01.12.2016

Овладейте нервността
Емоционално нестабилни, мнозина от Скорпионите ще имат проблеми с овладяването на нервите си днес. Най-важното условие за един спокоен и сполучлив четвъртък е да не влизате в конфликти в обществените среди, с хора от професионалното обкръжение или с администратори.

Стрелец

01.12.2016

Денят ще е напрегнат
Много нерви и неприятности ще донесе четвъртък на голяма част от Стрелците. Свързани са предимно с работата и партньорството в деловите среди. В последното за някои от зодията ще настъпят в скоро време не особено приятни промени. Не е чудно, ако началото им се окаже днес.

Козирог

01.12.2016

Напредък в реализацията
За представителите на Козирог се очертава известна нестабилност в настоящия момент, но тя в повечето случаи определено е плод на непрекъснато съперничество с опоненти, което от време на време приема остри форми. Принципно обаче действията ви са подчинени на строга стратегия.

Водолей

01.12.2016

Добра реализация
Водолеите ще постигнат успехи в деловата, материалната и финансовата сфера през този ден. Вероятно на мнозина няма да им е лесно, защото здравата ще се потрудят, но пък ще бъдат удовлетворени от постигнатото на настоящия етап. Следва етап на очаквани и значителни промени.

Риби

01.12.2016

Избягвайте агресивността
От делова гледна точка на успеха, този ден е чудесен за включване на нови ангажименти в деловата ви програма, но в момента мнозина са завладени от мрачни мисли и са силно потиснати. В много случаи, а особено в бизнеса доста Риби ще демонстрират агресивност в поведението си.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент