ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

29.03.2017

Действайте внимателно
През този ден за вас преобладават контактите в обществените среди, чиито цели са от делови порядък. Много важно е да държите експанзивната си емоционалност под контрол. Гневна реакция към партньор от деловите среди ще е голяма грешка. Ще ви причина загуби или отказ за искана услуга.

Телец

29.03.2017

Внимавайте с договорирането
Много ангажименти от делови характер ще погълнат изцяло вниманието на Телците днес. Някои вероятно ще достигнат до споразумение или ще бъдат на крачка от такова. Ако имате възможност да отложите сключването му в писмен вид – не се колебайте. Налице са вредни двойни стандарти.

Близнаци

29.03.2017

Успешни контакти
С висока активност Близнаците ще реализират целите си днес, а тя ще е валидна и за контактите в обществените среди. Денят е благоприятен за преговори. Възможно е да започнат разпиляно, но не бързайте да ги прекратявате. Налице е добра основа за постигане на споразумение.

Рак

29.03.2017

Не достигайте до конфликти
През този ден е хубаво да не влизате в противоречия. Такива може да възникнат в службата при осъществяване на намеренията ви, в обществените среди, или с хора от бизнеса. Чрез конфликт ще провокирате отмъстителността на някого, който не след дълго ще намери начин да ви навреди.

Лъв

29.03.2017

Напрегнат ден
Представителите на Лъв ще имат делови неприятности през този ден. За едни от знака се очертават силни разочарования в службата или бизнеса, а други поради невъздържаност може да достигнат до ярки конфликти, които силно ще навредят на взаимоотношенията им с някой от околните.

Дева

29.03.2017

Пазете се от измами
Сряда е благодатна за Девите. Има някои неблаговидни явления като опити за лъжи и финансови измами от страна на онези, с които ще контактувате днес. Професионалната сполука и добрите постижения в службата са валидни за всички от зодията. Повишете вниманието си!

Везни

29.03.2017

Освободете се от притесненията
Сряда събужда притеснения у мнозина. Свързват се с усещането за нестабилност, което някои отнасят към социалния план, а други към здравословното си състояние. В случая най-често става въпрос за нервна превъзбуда, предизвикваща мрачни мисли за бъдещето развитието на събитията.

Скорпион

29.03.2017

Успешна реализация
Финансов успех, професионална мощ и активни действия по въпроси от материално естество са характерни за Скорпионите в сряда. Трудностите за този ден се отнасят към контактите с приятели или в обществените среди. В някои случаи за родените в знака се свързват и с делово пътуване.

Стрелец

29.03.2017

Ярки възможности за успех
Този ден разкрива чудесна възможност за осъществяване на целите. Необходимо е да действате с адекватно темпо и своевременно да прекъсвате всички опити от нечия страна да ви се пречи, особено при осъщесствяване на деловите отговорности.Такива със сигурност ще има.

Козирог

29.03.2017

Разгръщане на възможностите
Козирозите притежават не по-малки възможности за решителна крачка напред от своите „съседи" Стрелците. Ще се получи на база партньорско разбирателство за бъдещи съвместни действия. Може да се случи така, че днес да не проведете такъв разговор, но той в никакъв случай няма да се забави дълго.

Водолей

29.03.2017

Финансов успех
Денят ще ви зарадва с възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачите си и действайте с голяма енергия, каквато за съжаление не всички ще демонстрират днес. Оттук е възможно прибързване, което означава грешка.

Риби

29.03.2017

Успех чрез активност и съобразителност
Естественият сигнификатор за вашия успех днес е активността. Комбинирайте я с необходимата доза съобразителност и не се безпокойте за сполуката си. Деловият успех и удовлетворителните финансови постижения са валидни за всички от знака. Демонстрирайте ярка енергичност по целите си.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент