Wizz Air със специална промоция „Розов” петък

Wizz Air със специална промоция „Розов” петък | StandartNews.com

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, стартира днес специална промоция „Розов" петък, предлагаща 20%* отстъпка от цената на всички полети, резервирани днес, 24 ноември, до полунощ.

Всички пътници ще могат да се насладят на най-голямата промоция за годината и да резервират ново пътуване до някоя от любимите си дестинации на днешния „Розов" петък. WIZZ гарантира, че всички клиенти ще могат да си резервират желаното пътуване с 20% отстъпка за всеки полет и всяка дестинация.

Всички ентусиазирани пътници, планиращи къде да прекарат следващите празници през предстоящия сезон, могат да избират измежду някои от вълнуващите 41 маршрута, които се предлагат в мрежата на Wizz Air в България, включително прекрасни, слънчеви дестинации като: Дубай, Малага, Лисабон или Тел Авив. За тези, които планират градска почивка, мрежата на WIZZ предлага много интригуващи маршрути като: Рим, Лондон, Копенхаген или Брюксел.

В първата подобна „розова" разпродажба за авиокомпанията, която WIZZ нарича „Розов" петък, съвпадаща с основния цвят на марката, промоцията ще се прилага за всеки полет по всяко време.

Разпродажбата ще приключи в 23:59 ч. централноевропейско време в петък, 24 ноември, така че нека всички предвидливи пътници да се възползват от суперниските ценови оферти сега."

*20% отстъпка е валидна за цените на билетите с включени данъци и задължителни такси, но без включена административна такса. Тази промоция се прилага на 24 ноември от 00:00 до 23:59 часа централноевропейско време. Промоцията е валидна само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай