09:35 ч.

11.10.17

1 мин.

0

0

0

Проверяват джакузитата в зимните курорти

от редактор |

Проверяват джакузитата в зимните курорти

Започват масови проверки на джакузита в зимните спа курорти.


След инцидентите с пострадали деца и през това лято, държавата стриктно ще следи за изправността на съоръженията, които се ползват особено често през студения сезон.


През лятото са проверени 85 търговски обекта за продажба на джакузита в цялата страна. Установените нарушения са свързани предимно със задължителната документация, съпътстваща всеки продукт.


След приключване на проверката спрени от продажба са 18 хидромасажни вани от търговската мрежа. Проверени са и 48 джакузита в хотели и спа-центрове, но при тях не са констатирани нарушения.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент