Промоции и томболи на Стройко 2000

Промоции и томболи на Стройко 2000 | StandartNews.com

В томболи с предметни награди на стойност от 500 лв. до 1000 лв. могат да участват посетителите на специализираното международно изложение Стройко 2000. То се провежда за 49-ти път в Националния дворец на културата в София от 18-ти до 22-ри октомври. Крайните клиенти ще получат и отстъпки от 10% до 50% от предлаганите от изложителите новости в областта на строителството, архитектурата и вътрешния интериор.

Над 170 са компаниите, които участват в това изложение. Ако искате да разгледате щандовете обаче трябва да имате предвид, че основният вход на НДК е затворен заради ремонта, който се извършва във връзка с предстоящото българско председателство на Съвета на ЕС. Затова като основен в момента работи входът А4 на двореца.

На изложението ще можете да си поръчате нови винили за подова настилка в дома на преференциални цени с отстъпка от 12%. Те могат да се нанасят под формата на плочки или като дървени дъски. Предимството на винила като покритие е, че е абсолютно водоустойчив, което го прави подходящ за кухни и бани. Освен това е топъл на докосване, шумоизолира стаята и е покрит с износоустойчив лак. По време на изложението можете да си изберете мебели за дома, щори, обзавеждане за баня, дървени ламинати.

Посетителите ще могат да разгледат и дигитални възстановки на културно-исторически забележителности в страната ни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай