13:08 ч.

13.09.17

3 мин.

0

0

0

Пощенска отваря центрове за кредити в моловете

от редактор |

Пощенска отваря центрове за кредити в моловете

Пощенска банка инвестира в създаването на нови центрове за потребителско кредитиране в едни от най-посещаваните търговски зони под бранда „Моменто". Първите центрове „Моменто" са с изключително модерен дизайн и се намират на ниво -1 в Paradise Center и на ниво 0 в Sofia Ring Mall. Банковото финансиране в „Моменто" набляга на удобството, бързината и индивидуалния подход, като се използват дигитални решения и в тях не се извършват касови операции и трансакции. Екипи от висококвалифицирани специалисти консултират клиентите, за да им предоставят реални решения, изцяло съобразени с техните нужди. Новите центрове са част от стратегията на банката за развитие на иновативни канали за финансиране, за да се постигне устойчиво потребителско преживяване. Те са логично продължение на стартиралата през 2016 г. услуга за консултиране и продажби от мобилните банкери на банката – „Банкери Насреща", която за много кратък период се превърна в съществен генератор на нов бизнес в ритейл сегмента.


„За нас удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти е от най-висок приоритет и ние се стремим да намерим най-доброто решение за тях. Затова създаваме специализирани центрове от нов тип, които предоставят бързо потребителско финансиране на нормална цена. Нещо, което определено липсваше на пазара в България. В тях предоставяме максимално улеснени процеси, съчетани с висока експертиза, бързина на обслужване и удобство. Наш постоянен стремеж e да създаваме модерни продукти, които са атрактивни и носят реална добавена стойност на клиентите ни. Вярваме, че „Моменто" е именно такова решение", коментира Румен Радушев, началник управление „Индивидуално банкиране и алтернативни канали" в Пощенска банка.


В центровете „Моменто" експертите на Пощенска банка предлагат освен богатото портфолио от потребителски кредити на банката и изцяло новия експресен потребителски кредит „Моменто". Клиентите могат да кандидатстват както за потребителски кредити с лихва, започваща от 4,65%, в зависимост от индивидуалния им профил и нужди, така и за новия продукт. Само в центровете „Моменто" клиентите могат да получат одобрение за потребителски кредит до 40 000 лв. в рамките на максимум 40 минути. Потребителите сами избират как да получат парите си по вече одобрен от банката кредит − по открита банкова сметка да изтеглят в брой от най-близкия офис на банката или да изтеглят от всеки един агент на Western Union в страната с превод с преференциална за България услуга на ниски цени от 5 до 30 лв., в зависимост от сумата.


Новият потребителски кредит „Моменто − без допълнителни изисквания" за финансиране до 20 000 лв. със срок на изплащане до 84 месеца − е без такса за кандидатстване, без изискване за превод на работна заплата, без задължителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща кредита. Единственото, което клиентът заплаща, са месечните вноски, като например за кредит от 2 000 лв. клиентите биха могли да заплащат месечна вноска от 40 лв., а за 10 000 лв. само по 199,99 лв. на месец. Посочените вноски са примерни и могат да варират. В новите центрове освен за потребителски кредит клиентите ще могат да кандидатстват и за кредитни карти.


Стратегията на банката е да продължи да инвестира в бранда за иновативно потребителско кредитиране „Моменто" с нови офиси на ключови локации, които не оперират с кеш и правят клиентското преживяване модерно и атрактивно. Очаква се следващите нови офиса да бъдат открити до края на годината.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент