12:50 ч.

11.10.17

1 мин.

0

0

0

Избраха зам.-шефовете на финансовия надзор

от редактор |

Избраха зам.-шефовете на финансовия надзор

Народното събрание заместник-председателите на Комисията по финансов надзор (КФН).


В ръководството на комисията влязоха зам.-министърът на финансите Бойко Атанасов, който е и бивш шеф на Националната агенция за приходите (НАП) и Диана Йорданова, досега народен представител от ГЕРБ.


Гласуването за двамата мина без дебати в пленарната зала. 117 депутати гласуваха "за", шестима бяха "против", а 23 се въздържаха. Досегашната зам.-председателка на бюджетната комисия Диана Йорданова ще отговаря за управление "Осигурителен надзор", а Бойко Атанасов ще ръководи надзора на инвестиционната дейност.


Преди да бъдат гласувани от пленарната зала двамата кандидати преминаха и през изслушване в бюджетната комисия в НС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент