19:55 ч.

13.04.18

1 мин.

0

0

0

ЕНЕРГО-ПРО с нова денонощна телефонна линия

от редактор |

ЕНЕРГО-ПРО с нова денонощна телефонна линия

ЕНЕРГО-ПРО въвежда нова денонощна телефонна линия за въпроси и сигнали - 0700 800 61. На него клиентите на ЕНЕРГО-ПРО Продажби могат да получат информация за дадена сметка, за реда и начините за заплащане на електрическата енергия, за нови промоции и кампании и пр.


Досегашният номер 0700 161 61 се запазва, но за клиентите на Електроразпределение Север. На него те могат да подават сигнали за аварии, да проверят сметка или да получат информация за присъединяване към мрежата и да отправят запитване как да излязат на свободния пазар.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент