Домусчиев: Българите не обичат успелите

Домусчиев: Българите не обичат успелите | StandartNews.com

Голяма част от българите не обичат успелите хора и това е нещо, което, за съжаление, не виждам как може да се промени. Това заяви председателят на КРИБ Кирил Домусчиев, който днес е рожденик.

Бизнесменът заяви още, че познава много успели хора, които бягат от прожекторите, за да не станат жертва на омраза и проблеми. Според него голяма част от политиците не се вслушват в гласа на бизнеса, защото имат силно его. Мислят си, че разбират повече от хората, които създават брутния вътрешен продукт, дават заплати, осигуряват работни места и в крайна сметка плащат и заплатите на самите политици, обясни Домусчиев. Но има и такива, които се вслушват в нас и ние сме ги подкрепяли и ще продължаваме да им даваме подкрепата си, каза още председателят на КРИБ.

Той смята, че със създаването на новия антикорупционен орган, битката с големия бич за икономиката и обществото ще бъде много по-успешна. Действията на КПКОНПИ и спецпрокуратурата са обнадеждаващи, пожелавам им успех, дано да не разочароват обществените очаквания, добави Домусчиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай