10:10 ч.

19.03.17

2 мин.

0

0

0

Фермерски благини в центъра на София

от редактор |

Фермерски благини в центъра на София

Столична община, Пазари Юг ЕАД, Фондация Биоселена и Хранкооп - София организират Пролетен фермерски пазар, на ул. "Оборище" между пл. "Александър Невски" и бул. "Васил Левски". Събитието се провежда за четвърти път, по модел на големите Европейски столици, и се превръща в празник за всички жители и гости на София.


Над 120 производители на чиста храна, както и арт ателиета ще зарадват посетителите със сезонни вкусове и аромати, изобилие от сезонни плодове и зеленчуци, няколко вида хляб с квас, мед и пчелни продукти от различни краища на страната, сиропи, богат избор на сладка и лютеници, билки, подправки, разнообразни млечни продукти и още много вкусни предложения от градините на производителите.


На пазара ще има работилници за правене на разсади, музика и добро настроение за всички. Очакват се над 10 000 посетители да се насладят на традиционния български вкус и традиции.


Пазарът ще работи от 11.00 до 19.00 ч.


Заради фермерския базар се променя и частично движението в района, където той се провежда, съобщиха от пресцентъра на Столична община.


От 7.00 до 19.00 ч. на днес се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието - на североизточната дъга на пл. "Св. Александър Невски" между ул. "Дунав" и ул. "Оборище", както и на ул. "Оборище" между бул. "Васил Левски" и пл. "Св. Александър Невски".


От 8.00 до 19.00 ч. днес се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Оборище" между бул. "Васил Левски" и пл. "Св. Александър Невски".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент