19:35 ч.

17.03.17

1 мин.

0

1

0

ДФ "Земеделие" одобри 25 проекта за ремонт на храмове

от Стандарт |

ДФ "Земеделие" одобри 25 проекта за ремонт на храмове

Държавен фонд „Земеделие" одобри 25 проекта за ремонт на храмове и църкви. Проектите са по подмярка 7.6 „Проучвания и инвестиции, свързани с поддържане, възстановяване и подобряване на културното и природно наследство на селата" от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони" от Програмата за развитие на селските райони /ПРСР/. Одобрените са на обща стойност 11,3 млн. лв. Те са за обновление на пет храма в област Монтана, три - в област Пловдив и по два - във Велико Търново, Видин, Разград, Сливен и София-област. По един одобрен проект до момента има в регионите на Бургас, Габрово, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Перник и Русе.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:52 · 18.03.2017
ЗА КЪВ ЧЕП СА ХРАМОВЕТЕ СЛЕД КАТО БЪЛГАРИНА СТАНА НЕВЕРНИК
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент