18:50 ч.

14.07.18

2 мин.

0

2

0

В. „Сън“: България е най-евтиното място за семейна ваканция, по-евтино е от 2017 г.

от редактори |

В. „Сън“: България е най-евтиното място за семейна ваканция, по-евтино е от 2017 г.

Най-доброто място за почивка в Европа е България, а дори е и по-евтино от 2017 година, пише британският в. „Сън". Проучване на банката M&S Bank показало, че семейната ваканция е по-евтина с 1,4% тази година в сравнение с 2017-а, като най-приемливото място за ваканционна инвестиция е Слънчев бряг.Почивка за четиричленно семейство ще струва на британците 3136 паунда, с всичко включено в него, което е 784 паунда на човек за полет, настаняване, храна, напитки и приятно изкарване под слънцето.Турция обаче ни следва по петите, тъй като почивка в Анталия например излиза средно 3144 паунда, или 786 паунда на човек. На трето място е курортът Пула в Хърватия, където почивката ще струва на четиричленно семейство 3348 паунда, или по 837 на човек. На пето място е Дубай, а след това се нареждат дестинации като Закинтос в Гърция, Алгарве в Испания и други.Пол Стоукс, шеф на продуктовия отдел на M&S Bank, съобщава във връзка с изледването, че тази година се търсят по-евтини дестинации, тъй като британците са се отпуснали да харчат през предишните години и сега са по-пестеливи.България се оказва най-евтина дестинация за британци и в друго проучване – Post Office Travel Money Holiday Costs Barometer, което сравнява разходите в 19 европейски летни курорта. Барометърът изследва общата цена на 10 продукта и услуги във всеки курорт, включително обяд, вечерно хранене, напитки, плажна козметика, репеленти срещу насекоми и др. При средна цена 37 паунда, всички тези неща струват с 10% по-малко в Слънчев бряг отколкото са стрували миналата година. През 2018 г. те са и най-евтини в сравнение с другите дестинации.„Но какво е толкова страхотно в Слънчев бряг?", пита вестникът и отбелязва, че в Слънчев бряг се предлагат продукти и занимания, които са повече в сравнение с конкурентните курорти. Независимо, че Слънчев бряг е с по-малко опит от другите места за почивка", пише „Сън". Курортът не само предлага добри хотели за част от цената в другите места, но също подмамва и със страхотен нощен живот, красиви гледки и вкусни местни храни и вина.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Az · 14:51 · 15.07.2018
Това ако е вестник !!!
Потребител · 23:45 · 14.07.2018
Вестник Сън е като нашия Блиц - който плаща, той поръчва.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент