18:35 ч.

19.03.18

1 мин.

0

0

0

В Москва питат за ски и СПА в Банско

от Влдимир Симеонов |

В Москва питат за ски и СПА в Банско

Община Банско и представители на туристическия бранш от града участваха в туристическото изложение MITT в Москва. Форумът, който се проведе от 13 до 15 март, е сред 5-те най-престижни туристически изложения за професионалисти в света. Интересът към българската планинска дестинация бе изключителното голям - както от професионалистите, така и от индивидуалните посетители на борсата. Скизоната бе във фокуса на гостите.


Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите на щанда на Община Банско бяха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм в курорта и региона. За откриването на изложението кметът Георги Икономов също беше в Москва заедно с министъра на туризма Николина Ангелкова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент