18:45 ч.

08.02.18

1 мин.

0

0

0

Установиха частни имоти на плаж в Слънчев бряг

от редактор |

Установиха частни имоти на плаж в Слънчев бряг

Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с кмета на Несебър Николай Димитров. Тя съобщи, че при инспекцията на морски плаж „Слънчев бряг-север" са установени частни имоти до плажа – т. нар. „джобове", където са разположени магазини и павилиони. Обектите обаче няма как да бъдат съборени, защото са върху частна собственост.


Кметът Димитров посочи, че ще бъде разпоредена проверка. Той увери, че още една ще бъде направена през месец май преди началото на летния сезон.


Министър Ангелкова информира още, че на плаж „Слънчев бряг-север" вече са премахнати 190 незаконни обекта.


Това лято ще бъдат забранени щендерите по тротоарите - няма да има разпиляна стока, тя ще бъде само в павилионите. Контролът на търговските обекти ще бъде изключително завишен, в проверките ще участват и представители на МВР, каза министърът.


„Слънчев бряг" е един от най-големите ни курорти, формиращ значителна част от облика на летния туристически продукт. Трябва да се обединим и да намерим работещи решения, за да променим начина, по който изглежда, категорична бе министър Ангелкова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент