19:20 ч.

21.05.18

1 мин.

0

0

0

Топ хотелиери с интерес към Замъка в Равадиново

от редактор |

Топ хотелиери с интерес към Замъка в Равадиново

Хотелиери от високия ценови сегмент на туристическия пазар проявяват интерес към замъка „Влюбен във вятъра" в Равадиново край Созопол.


Да се запознаят „на живо" с атракциите, които замъкът предлага на туристите, в него дойдоха д-р Акос Никлай и Хенинг Крипендорф. Д-р Акос Никлай е вицепрезидент на Европейската хотелска и ресторантска асоциация HOTREC, в която членуват 43 национални асоциации от 30 държави в Европа. Хенинг Крипендорф е президент на SKAL България и оперативен директор на Rosslyn Hotels – хотелска група, която включва софийските „Тракия" и „Сентръл парк хотел" и „Суис-Белхотел Димят", Варна.


„Влюбен във вятъра" единствен у нас предлага уникален туристически продукт и през последните години привлече вниманието на редица световни туристически организации, спечели десетки награди с които вписа региона на Созопол в картата на световните топ дестинации.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент