Търсят концесионери на плажовете "Албена" и "Ривиера"
Спират полетите на Райънер от Пловдив до Милано и до Брюксел


18:50 ч.

27.08.18

1 мин.

0

7

0

Търговците в Слънчев бряг се оплакват от слаб сезон и бедни туристи

от редактори |

Търговците в Слънчев бряг се оплакват от слаб сезон и бедни туристи

Снимка: БНР


Изнесени щендери, стелажи и закачалки оформят търговския вид на курорта Слънчев бряг. И този сезон обещаната от министерството на туризма, нова визия с алеи свободни от търговски стоки не се осъществи. Търговците твърдят, че шареното привлича туристите. Оплакват се обаче, че тази година гостите от чужбина са по-бедни и се пазарят за всичко, съобщава БНР.


Заради световното първенство по футбол и дъждовете курортният комплекс е бил необичайно празен през юни и юли. Румънци, унгарци и италианци са най-големите организирани групи туристи за този сезон. В Слънчев бряг за първа година почти няма скандинавски и английски туристи, казаха търговците. Гостите на курорта обаче почти не купуват стоките им и се пазарят за цената на всеки предмет. Опашки се виждат единствено пред обменните бюра. Въпреки това туристите са доволни и остават с добри впечатления от страната ни, казаха още търговците.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 00:22 · 29.08.2018
В слънчев бряг не е останало и едно дърво и не може да се види слънцето от хотели на десет метра един от друг. Добавете циганията, пияните шайки и мутреещите се местни. Какви богати туристи ще отидат в такава дупка?!
Потребител · 23:32 · 28.08.2018
Някой да научи мангалите на пазарна икономика е толкова възможно, колкото Трейс да спре да получава държавни поръчки за да се отчита на генерала
Потребител · 15:24 · 28.08.2018
Никои не отива на море без да си купи бански, кърпа,очила или плажно масло, малко са тези които ще купат фалшивите продукти от сергиите.Богат турист не ходи на сергия.
Потребител · 10:40 · 28.08.2018
Тeзи хора,разпънали тeзи чаршафи и гащи на сeргиитe,нали са наясно,чe имeно бeднитe туристи са тeхният таргeт,кои богат турист щe си купи гащи от сeргия:))))
Потребител · 07:53 · 28.08.2018
Продавайте море и пясък а не очила и шапки менте
Потребител · 23:12 · 27.08.2018
Без майтап? Направихте всичко възможно да изгоните сериозните платежоспособни туристи с промоции на простащина, пиянщина, трещящи дискотеки, евтина проституция и чалгаджийство. Сега се чудите защо идват само впиянчени тинейджъри и отрепки. Ами чудете се...
Потребител · 22:29 · 27.08.2018
Кои отива на морe за да си купува глу^пости?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент