15:55 ч.

12.02.18

1 мин.

0

1

0

Ще ръководим популяризирането на туризма в Черноморския регион

от редактор |

Ще ръководим популяризирането на туризма в Черноморския регион

България може да има водеща роля в популяризирането на туризма в Черноморския регион. Имаме идея акцентът да е поставен върху винения и гурме туризъм, които за Министерството на туризма са сред приоритетните за развитие продукти. Това е казала министърът на туризма Николина Ангелкова на среща с Майкъл Христидис, генерален секретар на Организацията за черноморско икономическо сътрудничество /ОЧИС/, съобщиха от ведомството. Предстои темата да бъде дискутирана на среща на работна група "Сътрудничество в туризма" на ОЧИС, която в момента се председателства от България.


Тя е посочила още, че по този начин ще се засили фокусът върху развитието на сектора в региона. А за нас от голямо значение е съвместната помощ в туризма с държавите - членки на ОЧИС, е коментирала още министър Ангелкова.


Председателят на ОЧИС е предложила Министерство на туризма да обмисли възможността за поемането на втори мандат като координатор на работна група "Сътрудничество в туризма" за още един двугодишен мандат.
Христидис е поставил акцент върху круизния туризъм в района на Черно море, като поясни, че трябва да се предприемат действия за развитието му.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:06 · 12.02.2018
Скриите го този конь де ора не минават бре , че плаши хората.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент