19:30 ч.

11.05.18

1 мин.

0

0

0

Предлагат нови 7 СПА и балнео дестинации

от редактор |

Предлагат нови 7 СПА и балнео дестинации

Балнео и СПА дестинациите ще привлекат повече туристи и ще допринесат за популяризирането на богатството от минерални води на България. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в Сандански, където представи проекта за 7 СПА и балнео дестинации. Те са разработени от Министерството на туризма и обхващат 58 населени места в цялата страна.


В подготовката на проекта са поискани становища от 50 общини, като над 30 от тях са дали предложенията си. При разработването на дестинациите са взети под внимание наличието на минерални води, климата и пр. Дестинациите са разработени от тематична работна група, създадена в началото на годината, в която участват представители на бранша и външни експерти с опит в СПА туризма.


Как върви подготовката за летния сезон пък ще проверят вицепремиерът Валери Симеонов, Ангелкова и екоминистърът Нено Димов, които ще посетят Варна на 14 май.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент