16:40 ч.

19.05.17

1 мин.

0

1

0

ОТ ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ": КЗП с виртуални приемни на морето

от Наталия Малчева |

ОТ ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ": КЗП с виртуални приемни на морето

Сигнали и снимки ще приемат служителите на комисията


Председателят на КЗП Димитър Маргаритов обяви по време на дискусията на в. "Стандарт", че служителите на комисията вече ще работят и с помощта на виртуални приемни като чрез безплатни телефони в морските ни курорти ще може да се сигнализира за нередности. Освен това на самия сайт на комисията ще могат да се прилагат като доказателства и заснети снимки и видеоматериали.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:25 · 19.05.2017
Преди 3 седмици им сигнализирах, че сайтът им няма възможност за сигнализация на английски език. Отговор от тяхна страна - никакъв. Успех с "виртуалните" приемни!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент