05:35 ч.

20.05.17

1 мин.

0

0

0

ОТ ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ": И руският посланик в проверките на плажа

от Наталия Малчева |

ОТ ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ": И руският посланик в проверките на плажа

Руският посланик да се включи в проверките по морето, да е спокоен за сигурността и комфорта на руските туристи по родното Черноморие е предложила Николина Ангелкова. Това обясни руският консул във Варна Сергей Луканчук по време на дискусия, организирана от вестник "Стандарт" в навечерието на туристическия сезон във Варна.


Той обяви, че близо 500 хиляди руски туристи се очаква да пристигнат със самолети към Варна и Бургас и заяви, че не е сигурен дали посланик Анатолий Макаров ще се включи в проверките, но сигурността на туристите е важна.


Луканчук допълни, че на сайта на руското министерство гостите от Москва и губерниите могат да намерят помощ, независимо в коя страна в чужбина са при нужда. Той обяви, че се обсъжда и пускането на кораб между Новоросийск и Бургас, който също би довел туристи у нас.


За това, че ще е комфортна почивката им, мерки ще вземе Министерството на околната среда и водите, обяви Иринка Димитрова, директор на "Басейнова дирекция Черноморски район". Тя обясни, че се правят проверки за незаконни включвания в канализацията и се следи за чистотата на водата.И руския посланик в проверките на плажа


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент