16:35 ч.

19.05.17

1 мин.

0

1

0

ОТ ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ": Обучават хотелиери да ловят бандити

от Наталия Малчева |

ОТ ДИСКУСИЯТА НА "СТАНДАРТ":  Обучават хотелиери да ловят бандити

Взети са всички мерки за гарантиране на спокойствието на туристите, увери инспектор Илиев


Взети всички мерки за гарантиране спокойствието на туристите на морето. В това увери по време на дискусията на в. "Стандарт" главен инспектор Илиян Илиев. Той обясни още, че дори е направено обучение на персонала от хотелите за задържане на лица и справяне с терористични опасности.


Иринка Димитрова от "Басейнова дирекция Черноморски район" съобщи, че са взети всички мерки, за да се гарантира чистотата на водата в курортите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 03:00 · 20.05.2017
дeбeланата пак на банкeт
на муфта
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент