05:45 ч.

16.07.18

2 мин.

0

0

0

Нов информационен център ще обслужва туристите в Пампорово

от редактори |

Нов информационен център ще обслужва туристите в Пампорово

Туристически център отвори врати в Пампорово, информират от "Пампорово" АД. Центърът ще обслужва целогодишно туристите в курорта с актуална информация за услуги, забележителности и маршрути. Български, израелски и френски туристи са сред клиентите на Пампорово през юли.Туристическият център ориентира летовниците за възможностите за спорт и активна почивка в Пампорово - планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, риболов, алпийски маршрути и др. Лятната програма в курорта включва и ежеседмичен график с организирани спортни и развлекателни мероприятия за ваканционните групи. Спускане с лодки в пещера, джип сафари, скално катерене, пешеходни маршрути и екскурзии до забележителности в Родопите са част от предложенията на центъра.


С лодка в пещера "Голубовица" е една от атракциите в седмичната лятна програма. Екскурзията и спускането в пещерата е под ръководството на планински водач. За летовниците в Пампорово е осигурено и джип сафари до местността "Чаирски езера". Скално и пещерно приключение са добавени в списъка с преходи с повишен адреналин. За маршрутите от лятната програма в Пампорово са осигурени квалифицирани планински водачи и транспорт. Училище по планинарство и пешеходни разходки до вр. Снежанка и екопътека "Невястата" включват предложенията към туристите, предпочитащи по-умерени преходи. Велопарк Пампорово-Мечи чал е основен акцент в програмата от летни атракции в курорта. За любителите на планинското колоездене са на разположение 15 велотрасета с различна трудност и обща дължина над 35 км.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент