20:35 ч.

15.03.18

1 мин.

0

0

0

Наши хотели с исторически отличия във Франция

от редактор |

Наши хотели с исторически отличия във Франция

Хотел "Магнолиите", част от ваканционно селище "Приморско клуб" и хотел "Лагуна бийч" в Албена, се завърнаха от Страсбург, Франция с исторически отличия.


Хотел "Магнолиите" бе абсолютен фаворит сред 40 клуба на TUI Франция от веригата Lookéa в света и спечели първа награда в категория "Ресторанти". Качеството на храната и обслужването бе оценено положително от над 99% от гостите на френския клубен хотел през лято 2017-а, като този резултат е един от най - високите в историята на отличията.


Хотел "Лагуна бийч" спечели трета награда в категория Net promoter score - за висока обща задоволеност от услугите в хотела и лоялност на гостите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент