До 31 октомври приемат номинации за Третите годишни награди в туризма

До 31 октомври приемат номинации за Третите годишни награди в туризма | StandartNews.com

Срокът за кандидатстване за Третите годишни награди в туризма е 31 октомври 2018 г. Министърът на туризма Николина Ангелкова даде старт на надпреварата на 1 септември във Велинград. Община Велинград стана носител на първа награда за община за балнео- и СПА в първото издание на Годишните награди в туризма, организирани от Министерството на туризма през 2016 г.

Кандидатурите за наградите се подават в професионални и журналистически категории, като има и обособена група за общини. Общините могат да се състезават за статуетки в категориите за планински, морски, СПА и културно-исторически туризъм.

Представителите на медиите имат възможност да мерят сили за материали на тема туризъм в печатни медии, онлайн медии, интернет блог, радио и телевизия. Общо категориите са 16, кандидатства се онлайн на платформата www.tourismawards.bg или на мейл [email protected]. Там са описани подробно и всички условия, на които е необходимо да отговарят участниците.

След изтичане на крайния срок кандидатите, които отговарят на критериите, ще бъдат обявени на сайта на наградите и за тях ще започне гласуването. Важно условие е, че всеки участник може да се включи в надпреварата с едно свое предложение в рамките на една категория.

Чрез онлайн вот ще се избират победителите във всяка категория. Призьорите ще бъдат обявени на официална церемония на 11 декември 2018 г.

Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), но може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни опити ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай