07:40 ч.

17.04.18

1 мин.

0

1

0
Дни на Банско в Бурса

Ще се търси възможност за организиране на Дни на Банско в турския град Бурса, по време на които курортът ни да бъде представен по подходящ начин за засилване на популярността сред турските туристи. Това стана ясно след работна среща на кмета на града под Тодорка - Георги Икономов, с представители на най-голямата неправителствена организация в Бурса – „Балкантюрксиат", обединяваща индустриалния бизнес в населеното място. Берат Тюнакан, почетен председател на сдружението, съпровождан от Сюлейман Улузьой, споделиха своето желание да установят по-тесни бизнес контакти с Банско в областта на туризма и да проучат възможностите за инвестиции, които предлага Банско.


„Балкантюрксиат" обединява повече от 420 дружества, представители на едрия бизнес. Техните собственици са с преселническо потекло от всички райони на Балканите, като преобладават представители на българските преселници. „От г-н Тюнакан научих, че Банско е много добре познат в Бурса, както и че курортът ни си е създал добро име. В края на годината ще бъде организирано бизнес посещение в Банско, на което местният туристически бранш и индустриалците да създадат контакти", каза сподели кметът Икономов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Иван · 13:12 · 17.04.2018
Банско е чудесно място за зимен и летен туризъм!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент