07:40 ч.

13.03.18

1 мин.

0

3

0
Банско сваля цените за Великден

Банско сваля цените за Великден. Навсякъде те са с 15-20% надолу, при пакетите отстъпката стига и до 30%, съобщават хотелиерите. В малките семейни хотели нощувка и закуска струва 20-25 лева на човек. В тризвездните комплекси услугата е 35-40 лева. В четиризвездните цената е по-висока, тъй като от значение са и екстрите за гостите.


„Предлагаме великденски обяд, всеки може да участва в боядисването на яйцата, в месенето на козунаците, в приготвянето на агнешкото. Очакваме традиционно и 1000-2000 гръцки туристи, които са винаги тук за Великден", казват хотелиери.


Великден в Банско ще посрещнат и македонски, и сръбски туристи. В последните години обаче сериозен интерес има и от българи. Нашенците, които искат да изкарат празниците от 6 до 9 април в Банко, а не в Гърция, тази година са двойно повече..


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:26 · 14.03.2018
Абе не верува ми се мила мачьо... Банско е убаво, ама за Великден каа по горешчо си е по убаво да иде човек.
Потребител · 14:07 · 13.03.2018
Жалко, че това е началато на края :( Нищо де, догодина повече!
Меги · 11:32 · 13.03.2018
Ще се възползвам от това намаление, и без друго си планирам да съм там на Великден. Банско ми е сред любимите местенца, супер, че свалят цените
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент