17:35 ч.

17.07.17

1 мин.

0

1

0

Ангелкова не откри нарушения на "Златни пясъци"

от редактор |

Ангелкова не откри нарушения на "Златни пясъци"

Министърът на туризма Николина Ангелкова се включи в проверка на състоянието на морски плаж „Златни пясъци", който е даден на концесия. Екипът на министерството не откри нарушения. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма. Всички обекти на територията на плажа са в съответствие с одобрената от министерството схема за поставяне на преместваеми обекти и съоръжения, бе отчетено по време на инспекцията.


Работят 26 спасителни поста с 52-ма спасители. Всички указателни табели са поставени. Морският плаж е почистен, има медицински пунктове, както и реанимационен пункт.


Проверките по плажовете ще продължат през целия сезон както самостоятелно от екипите на Министерството на туризма, така и съвместно с другите държавни и общински институции, категорична бе министър Ангелкова. Целта е да се гарантира спокоен и успешен сезон за туристите и за стопаните на плажовете.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:51 · 19.07.2017
Само плажовете ли провери министърката? Като ги проверява тези плажове, беше ли по бански министърката за да се скрие в тълпата?Ей, мастии мързеливи, няма да ми се правите на много работни.Печете си гъзовете на плажа и го изкарвате ,че е работа.Хотелите как са? А инфраструктурата? А строежите по време на сезона?А незаконното строителтво по черноморието? А заграждането на "частни плажове"?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент