12:05 ч.

19.06.18

2 мин.

0

0

0

150 стартираха в покоряването на Пирин

от редактор |

150 стартираха в покоряването на Пирин

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново бе сред главните спонсори на годишния маратон


За осма поредна година, на 17 юни в Банско се проведе годишното състезание по планинско бягане и колоездене Pirin Run, организиран от Община Банско и Сдружение Маратон.


Ден преди надпреварата, в една от залите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се състоя техническата конференция и регистрация за участие. По-късно същата вечер хотелът организира паста парти и кокетйл за всички регистрирани участници на Лоби бара, на което гостите имаха възможността да опитат разнообразие от изкусителни специалитети с домашно приготвена паста.


В състезанието на следващия ден взеха участие над 150 състезатели от различна възраст. Дисциплините тази година бяха три - планинско бягане с общо разстояние 13км, планинско колоездене - 26км и планински дуатлон -29км. Проливният дъжд, който заваля минути преди награждаването осуети церемонията по награждаването. Въпреки това, спазвайки традицията Кемпински Хотел Гранд Арена Банско подари шест уикенд ваучера на победителите във всички дисциплини в категориите мъже и жени с пожелание към всички наградени за успех в бъдещите им спортни начинания.


Създадена през 1897, „Кемпински" е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински" включва 76 петзвездни хотела в 31 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент