16:05 ч.

19.04.17

1 мин.

0

0

0

Виваком пуска тарифи без роуминг

от Стандарт |

Виваком пуска тарифи без роуминг

Виваком предлага тарифни планове, с които всички включени национални минути важат и за разговори със страни от ЕС. Новата тарифна линия Smart влиза в сила от 20 април, над два месеца преди въвеждането на новата роуминг регулация от началото на юли. Компанията предлага девет тарифни плана на цени от 9,99 до 49,99 лева на месец.


Виваком стартира и първия по рода си план с неограничени MB на максимална скорост в България, без разделение към различни сайтове и приложения - Smart U. Той предлага и неограничени минути отново за ползване в страната и в целия ЕС.


Всички тарифни планове от новата линия имат включени неограничени минути за разговори в мрежата на Виваком, като част от тях имат и безплатни минути към фиксирани и мобилни мрежи в ЕС. Плановете осигуряват и до 7500 MB за безплатно сърфиране в роуминг в ЕС.


Smart тарифите имат достъп до 4G мрежата на Виваком, без да е необходимо потребителите да плащат допълнително за това.
Новите планове осигуряват и облачно пространство от 128 GB с VIVA pCloud, както и до 45 канала мобилна телевизия с услугата TV GO.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент