Виктория Груп и Сдружение "Маринела" с почетни призове „Добродетел на 2017"

Виктория Груп и Сдружение "Маринела" с почетни призове „Добродетел на 2017" | StandartNews.com

Сдружение "Маринела" и два хотела от най-големия туристически холдинг Victoria Group Hotels and Resorts - петзвездният хотел „Маринела" и пловдивският хотел „Марица", бяха отличени с почетен приз "Добродетел на 2017" на официална церемония в Централния военен клуб, организирана от Националното сдружение на сираците в България.

Почетната грамота бе връчена на административния директор на сдружение „Маринела" Ангелина Ангелова от Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България, който благодари за подкрепата и партньорството през 2017 година.

Сдружение „Маринела" и Victoria Group Hotels and Resorts бяха генерални партньори на инициативата „Ваканция без граници" и осигуриха подкрепа и сътрудничество на редица инициативи на Националното сдружение на сираците в България.

Това е поредно признание за Сдружението, както и за туристическия холдинг, управлявани от бизнесдамата Маринела Арабаджиева.

В края на 2017 година, Сдружение "Маринела" бе отличено и с наградата "Златно сърце" за цялостна социална ангажираност за равен старт на всички деца, а преди броени дни холдингът Victoria Group Hotels and Resorts получи наградата „Най-добра туристическа компания за 2017".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай