УниКредит Булбанк с безплатни онлайн консултации за малкия бизнес

УниКредит Булбанк с безплатни онлайн консултации за малкия бизнес | StandartNews.com

УниКредит Булбанк с безплатни онлайн консултации за малкия бизнес. Най-новата функция на онлайн платформата Твоят финансов съветник дава възможност на бизнеса да намали разходите си. В Съветника може да избираме между 9 категории – Авто-Мото; За дома; За бизнеса; Образование; Плащания; Инвестиции; Спестявания; Пътуване и Хоби.

Всяка от категориите разполага с богат асортимент от финансови решения за всяка нужда от нашето ежедневие. Най-новата опция в Съветника е в категория „За бизнеса", където можем да получим консултация за „Пакетни програми".

Пакетна програма е предложение от страна на банката, което включва съвкупност от продукти и услуги с по-изгодна крайна цена за клиентите. Това дава възможност да оптимизираме месечните си разходи за банково обслужване, като изберем най-подходящата за нас пакетна услуга.

В Твоят финансов съветник всеки собственик на фирма може да провери коя е най-изгодната пакетна програма за него.

Как да разбера трябва ли ми пакетна програма?

Пакетните програми, наричани Бизнес Лидер, са предназначени за клиенти с годишни приходи от продажби до 3 милиона лева. Разработени са 5 различни програми: Лайт, Голд, Премиум, Онлайн, Практика. Те зависят от приходите и от честота, с която ползваме банкови услуги.

Как да изберем пакетна програма?

В категория пакетна програма (влиза се от Твоят финансов съветник), трябва да отбележим няколко кратки отговора. Например колко трансакции на месец правим, дали фирмата ни ползва и дебитна, и кредитна карта, дали ползваме сметки в чужда валута и др.
След това калкулатор изчислява коя е най-подходящата за нас програма, като прави сравнение и с останалите.

Калкулаторът показва и колко средства пестим, като изчислява колко биха ни стрували услугите месечно без да са включени в програма.
Ако преценим, че бизнесът ни има нужда от пакетна програма, можем да направим окончателния избор след консултация с експерт във филиал на Банката.
Използването на Твоят финансов съветник https://www.yourfinancialadvisor.bg/ е напълно безплатно и не се изисква регистрация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай