Стартира коледната промоция на Мтел

Стартира коледната промоция на Мтел | StandartNews.com

Стартира коледната промоция на тарифни планове Мтел без граници, с която клиентите получават повече минути, sms-и и мегабайти в България и в роуминг в ЕС, както и повече мегабайти с възможност за подаряване.

С коледните планове Мтел без граници L клиентите вече ще говорят неограничено в България и в роуминг в ЕС, като ще имат 8000 МВ на максимална скорост с възможност за подаряване на част от тях. Всички нови абонати на Мтел без граници XL ще разполагат с неограничени национални минути, повече мегабайти, които вече са 10 000 МВ и допълнително 100 минути за разговори, 100 MB мобилен трафик и 100 sms-а в роуминг в ЕС, Турция, Сърбия и Македония. В допълнение, клиентите ще могат да ползват и 100 минути за международни разговори в рамките на ЕС.

Най-високият тарифен план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+ вече е с промоционална цена от 49,98 лв. на месец, като абонатите получават: неограничени минути, 40 000 МВ, 1000 международни минути в ЕС, 1000 минути, 1000 MB и 1000 sms-а в роуминг в ЕС, Турция, Сърбия и Македония. Всички тарифни планове Мтел без граници включват мобилна телевизия Mtel NOW.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай