14:20 ч.

13.06.18

2 мин.

0

0

0

Рекламите на Банка ДСК пожънаха успех на фестивала ФАРА 2018

от Стандарт |

Рекламите на Банка ДСК пожънаха успех на фестивала ФАРА 2018

Партньорството с агенция Noble Graphics донесе шест приза


Създадените от Noble Graphics реклами на Банка ДСК бяха отличени в много оспорвана конкуренция - тази година в конкурса се включиха 28 рекламни агенции с 322 заявки, значително повече от предходната година.


За 2018 г. творческата концепция на фестивала заложи на връзката агенция–клиент и споделения резултат от работата им, а организаторите на събитието БАКА бяха избрали "Работим заедно, печелим заедно" за мото на фестивала.


Слоганът се оказа знаменателен за дългогодишното творческо партньорство на Банка ДСК и агенция Noble Graphics като им донесе шест награди в пет различни категории. Най-високо признание получи кампанията „Мечка" на финансовата институция за кредитна карта MaxiGo – злато в категорията ТВ реклама и кинореклама/Услуги, а в същата категория кампанията „Още хиляди причини да вземеш кредит" (серия от 3) завоюва бронз.


Кампанията за потребителски кредити на Банка ДСК спечели още едно отличие - бронз в категорията Рекламен текст. Среброто в категория Интегрирана кампания/Услуги и бронз за най-креативно използване на съществуващи медийни формати отиде при кампанията за младежки пакети "#youngpower.


Представянето на услугата „Частно банкиране" на Банка ДСК също заслужи признание – кампанията "Съществувате само вие" взе бронз за най-добра прес реклама. Четири различни реклами на Банка ДСК са сред най-добрите в България за последната година, е мнението на 20-членното жури на фестивала, а това дава категорично предимство на банката в конкуренцията с останалите кредитни институции.


„Успехът на рекламите на Банка ДСК не е случаен. Той е плод на 7 годишно партньорство, задълбочено познаване на пазара и хората, и професионална амбиция, достойна за пазарен лидер. Заедно създадохме не просто най-добрите банкови реклами, а едни от най-харесваните български кампании. Както казват колегите в Банка ДСК - доверието е взаимно", заяви Марсел Леви, криейтив директор на рекламна агенция Noble Graphics по повод наградите.


„Щастливи сме от съвместно завоювания успех и благодарим на партньорте ни от агенция Noble Graphics за ползотворното сътрудничество, което налага Банка ДСК не само като водеща банкова институция и лидер по доверие сред потребителите на банкови и финансови услуги в страната, но и като победител за вниманието на потребителите с едни от най-креативните, разпознаваеми и емблематични реклами на българския пазар", заяви изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент