15:10 ч.

19.04.17

1 мин.

0

0

0

Правят цех за сокове в кюстендилско село

от Руми Борисова |

Правят цех за сокове в кюстендилско село

Цех за плодови сокове се изгражда в кюстендилското село Лозно. Първоначално в него ще бъдат открити 25 работни места. В производството ще се използва продукция на местни производители на череши и ябълки. Договори за доставка на плодове има още от миналата година. Първоначалната идея е била в производственото предприятие да се правят конфитюри и различни видове сладка, но заради по-голямото търсене са предпочетени соковете.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент