„Практикер" отвори врати в Ямбол

„Практикер" отвори врати в Ямбол | StandartNews.com

„Практикер" отвори врати в Ямбол. Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг", Георги Славов, кмет на община Ямбол и Николай Нанков, министър на регионалното развитие, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер" в Ямбол - 10-ти поред обект на веригата за страната.

„Откриването на „Практикер" – Ямбол е част от нашата дългосрочна стратегия да обновим текущите си магазини и да разширим веригата с нови обекти, така че да предложим на повече хора достъп до качествени продукти на утвърдени производители. Ние се стремим голяма част от продуктите в Практикер да бъдат произведени в България и да предложим голямо разнообразие", каза г-н Белчев на откриването.

„Практикер" - Ямбол се помещава в нова модерна сграда, заемаща площ от близо 6800 кв. м. На повече от 5000 кв. м. търговска площ, просторният хипермаркет ще зарадва клиентите си с приветлива атмосфера и функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и подобрят своите мечтани дом и градина. На достъпни цени те ще могат да избират от богат асортимент от над 50 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари. Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка „Удължена гаранция" на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг със 144 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат над 70 служители.

„Практикер" - Ямбол отвори врати на бул. „Граф Игнатиев" 177 до хипермаркет „Технополис". В приятна обстановка, клиентите ще получават внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни. Реализацията на проекта е дело на строителнaтa фирмa „Автострой" ООД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай