Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати | StandartNews.com

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Лентата на новия обект беше прерязана от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Пламен Стоилов, кмет на Русе, и Христо Белоев, председател на Общински съвет – Русе. Голямото откриване привлече десетки граждани, които с интерес разгледаха супермаркета, разположен на ул. „Стефан Стамболов" 99 в крайдунавския град.

Високото качество и достъпните цени са гарантирани и в новия BILLA магазин в Русе. В него клиентите на веригата ще открият български плодове и зеленчуци, отгледани в над 150 BILLA градини в най-плодородните кътчета на страната. Любителите на вкусната храна ще имат възможност да се насладят на разнообразни месни и безмесни грил специалитети, както и на пресни ястия от топлата витрина, приготвени по здравословен начин без пържене. Супермаркетът ще посреща посетителите си и с ароматен хляб, изпечен на всеки 30 минути от сертифицирани BILLA пекари. В горещите летни дни клиентите ще могат да се разхлаждат с предлаганата в магазина жива бира с уникален вкус.

„Фактът, че откриваме пети пореден магазин в Русе, означава, че потребителите са доволни от продуктите и услугите на BILLA. Това е най-високата оценка за нас, която ни окуражава да продължаваме да полагаме усилия, за да отговорим на потребностите и изискванията на клиентите. В новия ни супермаркет ще предложим разнообразие от специално селектирани продукти с гарантиран произход, включително и любимите за сезона български плодове и зеленчуци от районите, където стават най-вкусни", заяви Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Търговската верига продължава експанзията, като към момента е представена в 37 града със 112 обекта. През следващите месеци ще бъдат открити още няколко нови магазина на ключови локации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай