Перманентен грим – Microblading , сега получавате перфектно качество и цена !!!

Перманентен грим – Microblading , сега получавате перфектно качество и цена !!! | StandartNews.com

Срещаме се със собственичката Мира Дуева , в уютното и стилно студио – находящо се на ул. Захари Стоянов 10 ( зад операта ) в Благоевград.

- Мира, т.к перманентният грим –Microblading не е толкова популярен, разкажете ни повече за процеса.
- Микроблейдингът е ръчен метод за микропигментация на кожата. Едно от предимствата на този метод е, че не може да се получи разлив на пигмента под кожата, което позволява да се правят тънки, прави и леко завити линии, които не биха могли да бъдат различени от естествени косъмчета Така наречените 3D, 6D вежди стоят естествено на лицето. Всяко лице е индивидуално и формата на веждите се прави специално за Вашето лице и Вашите форми. С него се постига максимално естествен резултат и трайно разкрасяване. Възстановителният период е кратък и нормалната активност се възстановява до 24 часа при повечето пациенти. Резултатите могат да се видят веднага, въпреки че крайният резултат се наблюдава след около три седмици.
Освен микропигментация на вежди, в студиото ще правим и микроблейдинг на устни. Т.е на дамите няма да им се налага постоянно да поставят и трият червилото си. Сутрин, ще се будят с леко и ефирно червило, което няма да се налага да поставят постоянно.

- Какво Ви вдъхновява да дарявате красота на клиентките си ?
- Както всяко малко момиченце, така и аз – обичах да съм пред огледалото, да си правя маникюри и прическа. Интересът ми към красивото не намаля с годините , а напротив. Винаги търсех перфектното и красивото. А когато го дарявам на клиентките си, това ме прави още по – щастлива.

- Какъв тип клиентки се интересуват от Перманентен грим –Microblading?
- Всяка дама желае да бъде красива и да харесва начина , по който изглежда. Процедурата Microblading е подходяща за дами, които се затрудняват в оформянето на веждите си, нямат достатъчно косъмчета или искат перфектно оформени вежди, чиято форма просто да поддържат. Трайността на добре направения перманентен грим е от 1,5 до 3 години, след което цветът избледнява.

- Клиентки от Благоевград и района ли ще бъдат таргета Ви ?
- Насочени сме към клиентки от цялата страна, със сайта ни www.microbladingmira.com ще направим широка онлайн рекламна кампания. И чисто икономически погледнато – средната цена на Microblading в София е 400 лв.
Не обичам да говоря за конкурентите си, но пигментите които ползвам са немски, сертифицирани, безопасни, нереактивни и медицински одобрени и са на топ ниво. А цената за процедурата Microblading , заедно с ретуш при нас е 195 лв.
Т.е. на клиентка от София и е по-изгодно да кара 50 мин от София до Благоевград, да си направи Microblading при нас , да пие кафе в красивия център на града ни , и да се върне в София. Сумарно ще спести 100-150 лв.
Но разбира се , не е само цената определяща. Както вече казах – качеството ще бъде едно от най-добрите в световен план.
Също така, бих желала да използвам трибуната – която сте ми предоставили , за да оповестя – че в месеца на абитуриентските балове – подарявам Microblading на абитуриентки, които не могат да си позволят процедурата.

- Това е чудесно, в настоящия материален свят – благотворителността не е често явление.
- Благодарна съм на Господ, че ме дари със страхотен съпруг и 2 прекрасни деца. Съпругът ми има бизнеси и застана зад това мое начинание. Подкрепата и стабилността вкъщи ме вдъхновяват още повече да дарявам усмивки на момичета, които искат да бъдат очарователни на бала си, но нямат финансовата възможност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай