Напълно обновеният „Практикер" – Люлин отвори врати

Напълно обновеният „Практикер" – Люлин отвори врати | StandartNews.com

Вчера бе прерязана лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер" в столичния квартал Люлин. След по-малко от 5 месеца ремонт обновеният „Практикер" – Люлин отново отваря врати за своите клиенти в изцяло реконструирана и модернизирана сграда, разширена с повече от 3500 кв. м. С близо 1000 кв. м е увеличена търговската зала, като е осигурена повече светлина и нова по-функционална подредба и организация на продуктите, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо. Резултатът е красив и уютен магазин, с модерна атмосфера и фокус върху приятното пазаруване.

„Практикер" – Люлин отваря със значително по-голям асортимент - над 50 хил. продукта на водещи световни и български производители. Разширен е сектор „Строителство", където е изградена отделна каса с удобен достъп за автомобили. Целта е да не се налага на клиентите да минават с тежки и едрогабаритни строителни материали през целия магазин, а лесно да ги натоварят директно в автомобила си. Допълнителна площ е отделена за представяне на разнообразни серии и съчетания от гранитогрес, теракот, фаянсови плочки, санитария и мебели за баня. Това, в комбинация с услугата „3D проектиране на бани", превръща „Практикер" в подходящо място за избиране на цялостни решения за банята. Повече пространство е отделено за сектор „Мебели", където потребителите могат да избират от разширена гама мебели и модулни кухни, с акцент върху функционалността и на достъпни цени. В допълнение се предлага богато разнообразие от кухненски мивки, смесители, домашни потреби и аксесоари за обзавеждането. По-голям избор от градинска техника и инструменти, външни и стайни растения, градински мебели и декорация ще открият потребителите и в обновения сектор „Градина". Само за клиентите на „Практикер" – Люлин са предвидени изключителни промоционални оферти за периода на откриването.

Общата площ на обновения хипермаркет „Практикер" вече е почти 12 000 кв. м. Той е на познатия си удобен адрес в голям търговски парк, включващ хипермаркет „Хит" и други търговски обекти от различни сектори. Намира се в близост до метростанция „Сливница", а разполага и с голям безплатен паркинг. За доброто обслужване и консултация на клиентите в „Практикер" – Люлин вече ще се грижат близо 100 обучени продавач-консултанта. Реализацията на проекта е дело на строителна фирма „Монтаж Строителни Конструкции" АД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай