07:25 ч.

14.11.17

1 мин.

0

0

0

Награда за новата бутилка на Fanta

от редактор |

Награда за новата бутилка на Fanta

Кока-Кола ХБК България получи награда за "Иновативен дизайн на новата бутилка Fanta".


Престижното признание беше връчено в конкурса ПРИЗ ПАК 2017. Основната цел на конкурса е да стимулира производството и употребата на опаковки за храни и напитки, които да отговарят на високите изисквания по отношение на безопасността на храните, опазването на околната среда и иновации.


Новата бутилка на FANTA с форма на изстискан портокал беше лансирана тази година от Кока-Кола ХБК България и е най-голямата иновация за марката от 10 години насам.


Не за първи път компанията печели наградата в тази категория. Стъклената бутилка на Coca-Cola 750 мл за връщане спечели миналата година. А преди това и Банкя plant bottle беше отличена за иновация в опаковките. FANTA е вторият най-стар бранд, част от The Coca-Cola Company.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент