Кристоф Глазер е новият директор на Hilton Sofia

Кристоф Глазер е новият директор на Hilton Sofia | StandartNews.com

Кристоф Глазер е новият генерален директор на хотел Hilton Sofia. С над 20-годишен опит в областта на хотелиерството, г-н Глазер се присъединява към екипа на Hilton Sofia от Hilton Bonn, където досега е бил генерален директор. Г-н Глазер заменя Щефан Райтер, който след 4 години и половина в София, поема откриването на Hilton Astana в Казахстан.

Като генерален директор на Hilton Sofia г-н Глазер ще отговаря за операциите и бъдещото развитие на столичния Hilton.

Преди да се присъедини към екипа в София, г-н Глазер е управлявал Hilton Bonn, където част от постиженията му включват откриването на два нови ресторанта и отлични резултати по отношение обслужването на гостите. От 2010 г. до 2012 г. Кристоф Глазер заема позицията Директор Операции в Hilton Munich Park, като преди това е на различни управленски позиции в Hilton Zurich Airport, Hilton Munich City и Hilton San Francisco Union Square.

Роден в Южна Германия, Кристоф Глазер започва своята кариера в хотел Bayerischer Hof в Мюнхен. Той е любител на зимните спортове, както и на пътешествията.

"За мен е истинско удоволствие да се присъединя към екипа на Hilton Sofia. Ще продължаваме да отстояваме репутацията на хотела като място, което предлага отлично качество и обслужване и като домакин на разнообразни събития и бизнес срещи", каза г-н Глазер.

Разположен в сърцето на София и заобиколен от Южния парк, Hilton Sofia предлага 245 просторни стаи с модерно обзавеждане и невероятен изглед към Витоша. Хотелът се гордее с уютния си бизнес салон и наскоро обновения президентски апартамент. Пространството за конференции и мероприятия, от 460 квадратни метра, е допълнено от уникален атриум и тераси към Южния парк. Гостите на спортния център имат на свое разположение 24 часа фитнес, както и вътрешен басейн, сауна, парна баня, открита тераса и две масажни стаи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай