Кредитна компания Мини Заем отбелязва своя седми рожден ден

Кредитна компания Мини Заем отбелязва своя седми рожден ден | StandartNews.com

Една от водещите компании предоставящи бързи кредити в страната - Мини Заем стана на седем години. За да отбележи своя празник, небанковата финансовата институция подготви много изненади за своите лоялни клиенти.
Всички кредитоискатели, които имат нужда от по-голям размер кредит, вече могат да се възползват от увеличения размер на максималната сума за бързи кредити на вноски, предоставяни от MiniZaem.bg. От месец март оптималния размер на кредита, за който клиентите на кредитната институция могат да кандидатстват се променя от 1800 на 2200 лв.
Освен от увеличението на максималната на кредитите, всички коректни клиенти на компанията могат да се възползват и от страхотни отстъпки при следните условия:

- За коректно погасяван кредит, изтеглен на 9, 10, 11, 12 или 13 вноски, за последната вноска клиентите ще дължат само размера на главницата.

- За всеки бърз заем, изтеглен на 14, 15 или 16 вноски, който е изплащан коректно, за последните две вноски ще се дължи само размера на главницата.

- За заем, изтеглен за 17 или 18 вноски, който е изплащан редовно, за последните три вноски ще се дължи само размера на главницата.

Отстъпките важат единствено за коректни клиенти, които погасяват кредита си редовно и без забавяния на месечните вноски с повече от 10 дни.
Мини Заем е една от първите компании, които стартират предоставянето на кредити изцяло онлайн, при облекчени условия и с едни от най-ниските лихви.
През тези седем години компанията неуморно разработва и подобрява своите услуги, предоставя отстъпки и дава възможност на всеки клиент, без значение в коя част на страната се намира да получи възможно най-бързото и коректно обслужване.
От началото на своя път до днес, клиентите на кредитна компания Мини Заем са се увеличили многократно, което говори, че потребителите имат много голямо доверие на кредитната институция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай