Колко е важно да бъдеш дестилиран

Водка FLIRT 5 е дестилирана 5 пъти за чист и мек вкус

Колко е важно да бъдеш дестилиран | StandartNews.com

Тази година на нашия пазар се появи една водка, която ползва най-високи технологии в дестилационния процес, за да осигури усещане за чисто високоградусово питие. Това е новата FLIRT 5, която залага на 5-кратната дестилация, за да се нареди сред световноизвестни лидери на пазара, които също пречистват своята водка 5 пъти.

Водката е питие, което според концепцията си е чисто и с мек вкус и аромат. За да бъде водката именно такава, тя разчита до голяма степен на сложни за масовата аудитория процеси, какъвто е дестилацията. Тя е особено важна именно за постигането на чистота в изходния продукт, а многократното й повтаряне води до създаването на висококачествена напитка, който се консумира с удоволствие и без нежелани реакции.

Наименованието FLIRT 5 идва с категоричната заявка, че новата водка е дестилирана 5 пъти, но питието се свързва с потребителите си и чрез емоционалната заявка на слогана си - „Пет емоции в един флирт".
Докато при производството на напитки като уиски и ром се търси уникален микс между различни вкусове и аромати, за водката е важна нейната чистота – както на вид, така и на съставни елементи. Ето защо технолозите на водка FLIRT 5 използват специално разработена система за колонна дестилация, през която продуктът преминава пет пъти, за да получи желаната чистота.

При всяко свое преминаване през колоните на дестилационната система, алкохолът става все по-неутрален и се изчиства от всякакви аромати и примеси, без да губи индивидуалност. Това се дължи както на висококачествената суровина, която технолозите на FLIRT използват за направата на продукта, така и на прецизните професионални умения на самите специалисти по дестилацията.

Тъй като скоростта на дестилация също е от голямо значение, експертите на FLIRT 5 използват колонна система, следваща руските и скандинавски тенденции за производство. Тя оперира на бавни обороти при постоянна температура, така че нежеланите субстанции да бъдат отделени възможно най-прецизно по време на процеса.
Сред големите предимства на новата FLIRT 5 е и основната й съставка с премиум качество, която се извлича от селектирана пшеница и преминава през няколко фази на пречистване и ферментация. За да започне въобще да се използва, продуктът преминава повторно през серия от тестове, проучвания и пречистване, така че да се осигури безспорен контрол на качеството на крайния продукт.

Накрая потребителят получава изключително пречистена водка с първокласно качество, която гарантира само приятни мигове при консумация. Предимствата са постигането на много чист и неутрален вкус, придаване на мекота, баланс и високо качество на напитката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай