18:30 ч.

17.03.17

1 мин.

0

0

0

Фердинанд Пих продава акциите си в "Порше"

от редактор |

Фердинанд Пих продава акциите си в "Порше"

Патриархът на "Фолксваген" ги предложил на роднини


Г-н "Фолксваген" Фердинад Пих явно е решил окончателно да се раздели с автомобилния бизнес. Днес стана ясно, че той е започнал преговори по продажбата на акциите си в "Порше", която е можоритарен собственик и народната немска марка.


Той е бил пложил значителна част от пакета си на други членове на семейството си, както и на фамилия Порше. "Независимо от това промени в структората на акционерите не се вижда", обявиха от компанията "Порше Холдинг". 


Преди това Пих хвърли оставка като директор на "Фолксваген", след като няколко други шефове надделяха в спорове с него.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент