Фабрика за майонеза „Краси" с приз за Ефективен мениджмънт, конкурентоспособност и грижа за служителя

Фабрика за майонеза „Краси" с приз за Ефективен мениджмънт, конкурентоспособност и грижа за служителя | StandartNews.com

Фабрика за майонеза „Краси" бе отличена за „Ефективен мениджмънт, конкурентноспособност и грижа за служителя" в престижната класация „Компания на годината". Наградата връчи зам. министъра на труда и социалната политика, г-жа Росица Димитрова на мениджъра на Фабрика за майонеза „Краси" - Даниела Авджиева.

Тази година във фокуса на вниманието на класацията бе актуалната тема за изграждане и утвърждаване на работодателска марка /Employer branding/ и развитие на човешкия капитал.

„Получихме най-голямото отличие от четвъртото издание на „Компания на годината" за Employer Branding в България", коментира мениджърът на Фабрика за майонеза „Краси" Даниела Авджиева. Не забравяме, че най-ценният ни капитал са хората и тук е мястото да им благодарим. Стремежът на екипа ни е да изгражда взаимно доверие и да допринася за създаването на корпоративна култура, отчитаща личния принос, усилия и познания на служителите. Фабрика за майонеза „Краси" непрекъснато развива грижата за служителя с активности, насочени към всички хора в организацията."

Наградата „Компания на годината" отличи компаниите, показали професионализъм и постоянство, при изграждане на "Работодателска марка". В условията на обективна демографска криза Фабрика за майонеза „Краси" е предпочитан работодател и текучество във фирмата няма, което доказва, че мениджмънта на компанията се справя с предизвикателствата да привлече и организира екип от хора, които всеки ден полагат усилия в името на фирмата и нейната успешна мисия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай