"Емко" спира с протестите

"Емко" спира с протестите | StandartNews.com

Държавата застана зад гърба ни, заяви  на брифинг в Министерския съвет собственикът на предприятието "Емко“ Емилиян Гебрев във връзка с резултатите от разговорите за разрешаване на проблемите пред оръжейния завод, цитиран от "Фокус".

Днес е един много хубав ден. Жалко, че така късно настъпи и жалко, че в последния момент се обърнахме към премиера за помощ. Всичко беше проверено от негова страна, всичко беше уточнено заедно с министъра на икономиката. Взе се правилното решение за нашата страна като цяло, което означава да запазим нашия имидж на България на външните пазари. Да работим все така успешно, както сме работили досега. Това сътрудничество между държава и частна фирма да продължи да работи напред. Убеден съм, че ще продължим да работим в сътрудничество. Уверен съм, че няма по никакъв начин да се повтори това нещо, заяви Гебрев.

Външният пазар е доста сложно нещо, но с помощта на държавата винаги се успява. Протестът, който беше плануван за утре, е отменен и няма да се състои“, каза още Емилиян Гебрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай