13:45 ч.

14.09.17

1 мин.

0

2

0

Домусчиев към БМФ: Честваме 125 г. с един модерен и обновен флот

от редактор |

Домусчиев към БМФ: Честваме 125 г. с един модерен и обновен флот

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев поздрави от страницата си във "Фейсбук" ръководството, работниците и служителите в Български морски флот. Компанията чества 125 г. от основаването си. 


Ето какво написа по този случай Домусчиев:


 


Честит юбилей на всички колеги и приятели от БМФ! Това са 125 години на славна история. Много малко са компаниите по света, които са успявали да оцелеят в такъв дълъг период в шипинговата индустрия.


Това се дължи на изключителния професионализъм на българските моряци и хората от управлението и администрацията на компанията.


Днес честваме 125 години от основаването на БМФ с един модерен и обновен флот. Колеги, с вашия професионализъм, всеотдайност и с подкрепата на собствениците, ще продължим да инвестираме и да увеличаваме флотилията си, и присъствието на международните пазари.


Поръчката на значителен брой нови модерни кораби вече е факт! Желая попътен вятър на БМФ и безпроблемно плаване. Весел празник на всички колеги и техните семейства!"


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:03 · 16.09.2017
Mutrata milionera ns bg
Потребител · 16:07 · 14.09.2017
Джапанката е фалшив педант
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент