16:05 ч.

13.04.17

1 мин.

0

0

0

БДЖ с над 13 000 допълнителни места за празниците

от редактор |

БДЖ с над 13 000 допълнителни места за празниците

Намаления от 10 до 30% са пътуване в двете посоки


Над 13 800 допълнителни места пуска БДЖ за празниците, обявиха от преслубата на железниците. От днес до 18 април (включително) ще бъдат подсилени основните и най-натоварени линии.


Влаковете с допълнителни вагони ще се движат маршрутите: София – Варна – София, София – Бургас – София, София – Пловдив – София, София – Горна Оряховица – София, София – Русе – София, София – Силистра – София, София – Лом – София, София – Видин – София, София – Благоевград – София, Варна – Пловдив – Варна и др.


От БДЖ напомниха, че гражданите могат да ползват намаления от 10 до 30%, ако закупят билети в двете посоки и според офертата. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент