111-ият магазин на BILLA отвори врати в Сердика Център

111-ият магазин на BILLA отвори врати в Сердика Център | StandartNews.com

BILLA България продължава експанзията, като вчера откри 111-ия си магазин в един от най-посещаваните молове в София – Сердика Център. Хипермаркетът следва най-високите стандарти за качество и е със специална концепция, адаптирана към търговски център от подобен тип.

В церемонията по официалното прерязване на лентата на новия обект участваха Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Дончо Барбалов, зам.-кмет на София, Васил Цолов, кмет на район „Оборище", зам.-омбудсманът Диана Ковачева и Ирена Тенева, управител на Сердика Център.

Магазинът на BILLA в Сердика Център ще предложи познатия богат асортимент от висококачествени продукти на достъпни цени. Клиентите ще имат възможността да избират между голямо разнообразие от приготвени на място свежи салати и сандвичи, както и прясно изцедени фрешове. Магазинът ще посреща посетителите си с ароматен хляб, изпечен на всеки 30 минути от сертифицирани BILLA пекари, както и с топли супи и други вкусни ястия, приготвени по здравословен начин без пържене.

Месни и безмесни грил специалитети и жива бира с уникален вкус допълват богатия асортимент. Хипермаркетът в Сердика Център разполага с витрини на обслужване с прясно месо и риба, както и с винотека.

„Щастливи сме, че откриваме 111-ия си магазин в България и 42-рия в София именно в Сердика Център. Стремим се да избираме удобни и комуникативни локации, така че да бъдем възможно най-близо до нашите клиенти. Фактът, че непрекъснато разширяваме мрежата си, е показателен, че потребителите ни имат доверие и са доволни от стоките и услугите, които им предлагаме. Убеден съм, че новият магазин напълно ще отговори на очакванията на клиентите ни. Тук те ще открият разнообразни продукти с гарантирано високо качество, включително и всичко необходимо за великденската трапеза", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

В новия магазин в Сердика Център, както и във всички останали обекти в София, клиентите могат да открият билети за големия благотворителен концерт в подкрепа на Мадарския конник, който ще се състои на 31 май в зала „Арена Армеец". В него ще се включат Валя Балканска и Петър Янев, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, D2, 100 кила, Орлин Павлов, Панайот Панайотов, 100 каба гайди, ансамбъл „Българе", Преслава, Десислава, Славка Калчева и Ивелина Колева. Билетите за концерта, които са на символичната цена от 10 лв., могат да бъдат закупени и от мрежата на Тикетпро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай