13:55 ч.

14.09.17

1 мин.

0

1

0

Завършват 5 месеца по-рано лот 3,3 на "Струма"

от редактор |

Завършват 5 месеца по-рано лот 3,3 на "Струма"

Над 40% е изпълнението на лот 3.3 от автомагистрала "Струма" от Кресна до Сандански, обяви по време на инспекцията министър Николай Нанков, цитиран от "Фокус".


Строежите трябва да приключат до май 2019 г., но това може да стане още следващата година. Археолозите са обещали, че най-късно до края на ноември ще приключат разкопките, при които са открити изключително ценни предмети. Окончателен вариант за участъкът през Кресненското дефиле най-вероятно ще бъде известен през месец октомври.


Министър Нанков каза, че на 25 октомври е предвидено посещение в Брюксел, където ще бъдат представени вариантите пред двама еврокомисари.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:45 · 21.09.2017
Всяка магистрала трябва да има алтернативен първокласен път - така, че през Кресна пътя остава, а магистралата се мести по хълмчетата на изток!!! Другото е цирк и напъни да може да се прецакат хората и да минават през тол рекета - ама навсякъде в ЕС има безплатна по-бавна алтернатива?!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент