Славка Бозукова: Дискусията в Кърджали ще доведе до добри резултати за региона

Славка Бозукова: Дискусията в Кърджали ще доведе до добри резултати за региона | StandartNews.com

Правят се много и различни дискусии на регионално и национално ниво. Важно е от тази среща в Кърджали да има ефективност при решаване на важни въпроси на Източните Родопи. Това заяви главният редактор на в. "Стандарт" г-жа Славка Бозукова по време на дискусия, организирана от медията. 

Днес се провежда дискусията на вестник "Стандарт" и КРИБ на тема "Да! на българските региони - Кърджали". В нея участват 4 министри - Лиляна Павлова от МРРБ, Десислава Танева - министър на земеделието, Зорница Русинова - министър на труда и социалната политика, Николина Ангелкова- министър на туризма.

В разговорите участват и зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, Диян Стаматов - зам.-министър на образованието, както и народните представители от региона Цвета Караянчева от ГЕРБ, от ДПС Ердинч Хайрула, Мустафа Ахмед и Салиха Емин.

" За първи път от 26 години се прави подобна среща на толкова министри с бизнеса в такъв разширен формат по проблемите на региона", заяви Фахри Идриз, председател на КРИБ-Кърджали. Той изрази надежда, че поставените проблеми ще намерят решение и ще бъдат придвижени. " Дано в скоро време да има връзка между магистрала "Марица" и Маказа, постави въпроса и с кадрите, с развитието на туристическите атракции", коментира още Идриз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай