18:50 ч.

09.07.18

1 мин.

0

0

0

Планират ремонт за 19 млн. на Айтоския проход

от редактор |

Планират ремонт за 19 млн. на Айтоския проход

Агенция „Пътна инфраструктура" стартира тръжната процедура за избор на изпълнители за рехабилитацията на 33.5 км от Айтоския проход - третокласен път ІІІ-208 Провадия-Дъскотна. Общата индикативната стойност на поръчката е 18 739 138 лв. без ДДС, като проектът ще се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г.


Айтоският проход е най-удобната и бърза връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия". От АПИ смятат, че с реализирането на проекта ще се подобри технико-експлоатационното състоянието на отсечката, ще се осигури оптимална скорост при пътуване и ще се повиши безопасността на движение.


Проектът е обособен в два лота. В лот 29 е участъкът от път ІІІ-208 Провадия-Дъскотна с обща дължина 16.749 км. Индикативната стойност на обекта е 11 млн. лв. без ДДС.


В лот 30 е отсечката от път ІІІ-208 Дъскотна-Айтос с обща дължина 16.816 км. Индикативната ѝ стойност е 7.7 млн. лв. без ДДС.


Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е 15 месеца. Кандидатите могат да подават офертите си до 17.30 ч. на 10 септември 2018 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент